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Menu for FTLounge(04.21-04.25)

  • CategoryCafeteria
  • NameCafeteria
  • Date2025-04-21 08:29
  • Hit1,351

FTL 주간 식단 (4월 21일 ~ 4월 25일) 4월 21일 (월요일)      Lunch (11:30~13:30):     Chicken cutlet with Curry rice, Garlic baguette, 카레감자 스프치킨까스, 갈릭미게트      Self Bar:     Fresh salad & Dressing (그린샐러드 & 드레싱), Pickle & Soup (피클류 & 맑은국)      Dinner (17:30~19:00):     Fried shrimp egg rice (왕새우튀김계란덮밥)      Self Bar:     Pickle & Soup (피클류 & 맑은국)  4월 22일 (화요일)      Lunch (11:30~13:30):     Wok toss beef & vegetable rice, Fried egg & smile potato, 중화풍소고기볶음밥, 계란후라이 & 스마일감자      Self Bar:     Fresh salad & Dressing (그린샐러드 & 드레싱), Pickle & Soup (피클류 & 맑은국)      Dinner (17:30~19:00):     Chicken meat ball with Hayasirice (하야시라이스미트볼덮밥)      Self Bar:     Pickle & Soup (피클류 & 맑은국)  4월 23일 (수요일)      Lunch (11:30~13:30):     Tuna fried tofu vegetable bibimbap & Fried egg, Sticky rice cake & Yogurt, 참치유부야채비빔밥 & 계란, 찹쌀떡 & 요구르트      Self Bar:     Fresh salad & Dressing (그린샐러드 & 드레싱), Pickle & Soup (피클류 & 맑은국)      Dinner (17:30~19:00):     Chicken sausage potato poke (유린기소시지 포테이토 포케)      Self Bar:     Pickle & Soup (피클류 & 맑은국)     ※ HEALTHY POKE DAY  4월 24일 (목요일)      Lunch (11:30~13:30):     Teriyaki chicken steak, Wedge potato, 데리야끼치킨스테이크, 웨지감자구이      Self Bar:     Fresh salad & Dressing (그린샐러드 & 드레싱), Pickle & Soup (피클류 & 맑은국)      Dinner (17:30~19:00):     Oyster shrimp fried rice & black bean sauce, 굴소스새우볶음밥 & 볶음짜장      Self Bar:     Pickle & Soup (피클류 & 맑은국)  4월 25일 (금요일)      Lunch (11:30~13:30):     Beef maze soba & Egg, Takoyaki(2pc), 소고기마제소바 & 계란, 타코야끼 (2개)      Self Bar:     Fresh salad & Dressing (그린샐러드 & 드레싱), Pickle & Soup (피클류 & 맑은국)      Dinner (17:30~19:00):     Crabmeat tomato sandwich & Juice, 크랩토마토샌드위치 & 주스      Self Bar:     Fresh salad & Dressing (그린샐러드 & 드레싱), Pickle (피클류) 준비된 메뉴 재료소진 시 다른 메뉴로 제공되는 점 양해 부탁드립니다. Please understand that when the ingredients of the menu are exhausted, We are replaced with other menus.